Magunkról

Vállalkozásunk több évtizedes hagyományokra és tapasztalatra visszatekintő családi vállalkozásként indult 1971-ben. Az azóta eltelt közel négy évtized rengeteg technikai változást hozott, cégünk kapacitása évről évre növekedett, korszerű gépekkel és technológiákkal bővült. Tevékenységünket természetesen minden esetben ügyfeleink igényinek megfelelve, a modern technológiát és a mesterség hagyományait ötvözve és felhasználva folytatjuk.

Fő tevékenységi köreink:

-          kőkereskedelem (kis és nagykereskedés)

-          kőmegmunkálás

-          műkőkészítés.

Ehhez kapcsolódóan a szolgáltatási körünkbe tartozik a szaktanácsadás, helyszíni felmérés, árajánlat készítés, a készáru helyszínre szállítása.

Vállaljuk a beépítést, burkolást, vagy akár az ilyen irányú komplett kivitelezést is.

Az általunk előállított termékek az alkalmazott technológiáknak, illetve a szigorú követelményeknek és minőségellenőrzésnek köszönhetően minden esetben kifogástalan minőségűek, magas színvonalúak.

Tevékenységünk jellegéből adódik, hogy csak hibátlan, pontos, esztétikus, minőségi termékekkel lehet a piacon érvényesülni, és a piacon maradni.

Vállalkozásunk egyik alapvető célja a megrendelések kifogástalan szállításának pontossága, teljesíthetősége a vevői igények minél pontosabb kielégítése.

Kérésre raktárkészletünkön nem lévő anyagok beszerzését, feldolgozását is vállaljuk.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett vevőink között üdvözölhetjük!

Korszerű felszereléseinkkel és szakértelmünkkel várjuk Önt, hogy legkényesebb igényeinek is meg tudunk felelni. Bizalommal várjuk jelentkezését telefonon, személyesen vagy e-mail-ben!Előző oldal: Főoldal
Következő oldal: Szolgáltatásaink